Drijfpakje/zwempakje met CE-keuring

Dit zwempakje is in eerste instantie een drijfmiddel. Naarmate je kindje aan het water went, is het de bedoeling om er één per één, afhankelijk van je kindje zijn vertrouwen in het water, blokjes uit te halen.

Op die manier zal je kindje met zijn kin in het water hangen en moet hij/zij zich verderbewegen. Van zodra je dus blokjes wegneemt, blijft je kindje niet meer drijven en zal je kindje beginnen ‘survivalzwemmen’.

Uiteindelijk zal je kindje stilaan leren zwemmen met dit zwempakje, ook voor het nemen van zwemlessen is dit ideaal.

De blokjes worden volledig weggenomen als het kindje in de laatste fase van het zwemmen zit.  Psychologisch is het niet onbelangrijk voor je kindje dat, van zodra hij kan zwemmen, je toch nog even oefent met het zwempakje aan, zonder drijfvermogen, omdat je kindje hierin vertrouwen heeft.

Vermits het een persoonlijk beschermingsmiddel is, werd het met succes CE-gecertificeerd. DSCN1309