Drijf- en zwempakje in één voor baby’s en kindjes!

De Swimhero is een CE-gekeurd drijf- en zwempakje in één.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor je kindje van 2 jaar is de Swimhero een drijfmiddel vermits het geïntegreerd drijfvermogen voorzien is om te kunnen drijven op het water. Maar als je kindje vertrouwen heeft, is de idee om één per één, afhankelijk van het vertouwen in het water, de drijfblokjes weg te nemen.

Doordat drijfblokjes weggenomen worden, groeit het pakje eigenlijk mee met het kindje want voor een kindje van ongeveer 4 jaar zitten er normaal gezien veeleer enkel nog blokjes op de rug van het kind en zijn alle blokjes weg op de buik.

Je zal zien dat je kindje horizontaler op het water komt te liggen en zelf zal moeten bewegen. Op die manier leert je kindje ‘survival’zwemmen en krijg je het effect van een blokjesgordel te dragen. De beentjes en poep van je kindje liggen horizontaler op het water wat ervoor zorgt dat de beentjes minder naar beneden hangen als in de beginfase.

Het zwempakje  zit goed en comfortabel om je kindje, is makkelijk aan- en uit te doen, ook bij een dringend toiletbezoekje in het zwembad en beschermt tegen het koude water of de zonnestralen.

De Swimhero bestaat momenteel in 1 maat die gedragen kan worden door kindjes met maat 98 tem 116 (afhankelijk van de lengte van je kindje) maw van 2 tot 6 jaar. Dit zwemvestje kost momenteel 59,95- EUR zonder verzendingskosten. Maw ongeveer 10,- EUR per jaar als je het aankoopt vanaf de leeftijd van 2 jaar.

Te bestellen via facebook swimhero@swimhero.eu of via onze contactpagina.

Filmpjes van het effect van dit CE gekeurd drijf/zwemvestje vind je ook nog terug op Facebook: swimhero@swimhero.eu.