SwimHero hét drijf- en zwemvestje
voor kinderen van 2 tot 6 jaar!

Van hero naar SwimHero?

Drijf-en zwemvestje in één voor baby’s en kinderen! 

Drijven en spelenderwijs met de beentjes trappelen in het water, maar al in de juiste zwemhouding, daar is dit drijfvestje en zwemvestje op bedacht. Een drijfvestje met drijfblokjes die kunnen worden afgebouwd zodat het een zwemvestje wordt. Voor de leeftijd van 2 tot 6 jaar. 

Lire la vidéo

Watergewenning

Het verschil met bestaande drijfvesten is dat de drijfblokjes anders op het lichaam zitten zodat je kindje bij afbouw van een drijfblokje zelf meer moet bewegen in het water.

Comfortabel

Het zwempakje zit goed en comfortabel om je kindje, is makkelijk aan- en uit te doen en beschermt tegen het koude water of de zonnestralen. Kinderen houden van het pinguïnpakje!

CE-gekeurd

De Swimhero is een CE-gecertificeerd drijf- en zwempakje in één. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

Nog vragen over Swimhero?

Katleen Dirken

Mama van Colette 

«  Voor de allereerste keer zit onze dochter van 1,5 niet te spelen in het kleine opblaaszwembadje, maar wel aan de rand van een echt zomers buitenzwembad. Op haar gemak vult ze haar gietertje met water en ze amuseert zich kostelijk. Tot ze net iets te ver voorover buigt en pardoes in het diepe water valt. Plots zie ik haar kopje onder gaan. Maar net als de paniek wil toeslaan komt de dochter alweer bovendrijven. De blokjes in de SwimHero hebben ervoor gezorgd dat onze kleine schat hooguit een seconde onder was (als het al zolang duurde).

Eigenlijk was er zelfs niets aan de hand, de dochter speelde na een dikke knuffel gewoon verder met haar gietertje. Je kan je kind niet constant in het oog houden en vaak is er niet meer nodig dan een fractie van een seconde om het leven om te draaien. Ik ben zo blij dat mijn dochter haar SwimHero aanhad en niet in een gewoon zwempakje aan het spelen was. Ik durf er niet aan te denken wat haar en vooral onze reactie dan geweest zou zijn …« 

Delen:

WordPress:

J'aime chargement…
%d blogueurs aiment cette page :