In de pers en enkele reviews

Gazet van Antwerpen

Leer kinderen gemakkelijker zwemmen

” Met Swimhero, een speels zwempakje met ingebouwde drijfblokjes, wil An Neyens de kloof tussen watergewenning en zelfstandig zwemmen bij helpen overbruggen. “Dit pakje is een drijf- en zwemmiddel in één”, stelt de Vremdese onderneemster.

“Al vanaf mijn vijftiende geef ik zwemles aan kinderen”, vertelt An Neyens. “Al die tijd vroeg ik me af of er niets anders bestond dan een gewone blokjesgordel waarmee kinderen ongemakkelijk ronddobberen …

 

Klare Bruyneel

Dochters van 2 en 5 jaar

” Voor ons jongste dochtertje van 2 hebben wij onlangs de Swimhero gekocht om met z’n allen te kunnen gaan zwemmen.

Het is een plezier om haar te zien genieten in het water. En daar zit haar pinguinpakje zeker voor iets tussen. Ze voelt zich als een vis in het water. Ondersteund met bandjes blijft ze mooi drijven en je ziet inderdaad dat ze een mooie houding aanneemt in het water en als vanzelf met haar benen trappelt en wat met haar armen doet alsof ze aan het zwemmen is. Prachtig.

De grote zus van 5 kan ondertussen, dankzij enkele reeksen zwemles, zwemmen. Ik ben er van overtuigd dat het bij nummer twee veel sneller zal gaan dankzij de Swimhero. En echte aanrader! 

Juf Goedele

Derde kleuterklas

” De Swimhero is een meerwaarde in de zwemles. Ik ga elke week zwemmen met de derde kleuterklas. Kinderen hun zwemhouding is beter met dit zwemvestje waardoor ze sneller leren zwemmen. Eens ze de zwemtechniek beet hebben, halen ze hogere snelheden door hun betere positie in het water en betere beheersing van de zwemtechniek. Daarbij voel ik mij als juf veiliger, aangezien wij genoodzaakt zijn om in het ondiepe van het diep bad te zwemmen. Een grote surplus hier in Kinshasa is ook dat de Swimhero er niet alleen aantrekkelijk uitziet voor de kleuters, het is nog een goede bescherming tegen de zon ook. Ik ben overtuigd! 

Made in Antwerpen

Starter van de week

” Anventivity bvba uit Vremde lanceert de Swimhero, een nieuw zwemhulpmiddel om kindjes beter op het water te laten liggen. Met de Swimhero wordt de fase van watergewenning tot zwemmen gemakkelijker overbrugd.

 

“Ik heb lang zwemles gegeven en was van mening dat er iets anders moest bestaan dan de gewone blokjesgordel die iedereen kent. Swimhero is een leuk uitziend en speels zwempakje, met geïntegreerd drijfvermogen”, zegt An Neyens die Swimhero heeft gecreëerd. De Swimhero kan samen met de zwembuis of zonder gebruikt worden. Als een kindje de Swimhero de eerste keren aantrekt, is het aan te raden om de zwembuis te gebruiken. De meeste kindjes zijn gewoon om te drijven of te dobberen op het water en … 

 

Ann Michielsen

Een tevreden mama!

” Onze dochter mocht het prototype van de Swimhero proberen. Het aandoen van de Swimhero was geen enkel probleem dankzij de zeer handige rits aan de voorkant. Tijdens het zwemmen bleef ze mooi horizontaal in het water liggen.

Voor haar was dit een zeer goed hulpmiddel. Ze was zelf heel enthousiast na het zwemmen. Ze wilde dit mooie pakje graag aanhouden. Het uitdoen ging ook vlot. 

Lynn De Wolf

Mama van Arthur 

” Super toffe en aangename zwemjuf! Swimhero zwempakjes zijn fantastisch handig om de kids te leren zwemmen en te wennen in het water,ze kunnen nog makkelijk bewegen, makkelijk aan- en uit te doen, in het water super, kortom een aanrader …. zowel juf An Neyens als de zwempakjes! 

Libelle Mama

Leren zwemmen wordt nu nog leuker!

” Met dit leuke drijf-en zwemvestje in één leert je kind spelenderwijs zwemmen. Het drijfvestje met blokjes is ideaal om kindjes van 2 tot 2,5 jaar te laten gewennen aan het water. Van zodra je kindje zich goed voelt in het water zal het met zijn beentjes moeten trappelen en de armpjes bewegen en zo leren survivalzwemmen. Beetje bij beetje kun je de drijfblokjes afbouwen zodat het een zwemvestje wordt. Je kindje kan …

 

Nathalie De Plucker

Mama van zonen 3 jaar 

” Echt geweldig! Iedereen zou deze moeten aankopen, wat een aanwinst! Jongens (worden 3 in mei) waren er super happy mee, ze kunnen zoveel meer door deze pakjes. Dankjewel voor de super service!  

Fam. Van Herck

Ouders van Wannes

” Onze zoon Wannes (7) heeft in de zomer van 2016 een aantal keer het verschil uitgetest met een traditioneel drijfvestje en het prototype van de zwemhero. Met een traditioneel drijfvestje bleef Wannes duidelijk minder horizontaal als met de zwemhero. Doordat de zwemhero meer stabieler was, kon Wannes zijn zwembewegingen beter uitvoeren. Het prototype paste beter aan het lichaam dan een drijfvestje. Om de natte zwemhero uit te doen, bleek wel wat stroever te verlopen dan het drijfvestje. daar kan zeker nog wel rekening mee gehouden worden. Wij wensen An nog veel succes toe met de zwemhero. 

Beja Pignet

Fiere oma van Lode

” Dag An,

We zijn ondertussen al 2 keer gaan zwemmen met de Swimhero. Lode is er blij mee, en zwemt er graag en goed mee. Leuk, dus ik ben er ook blij mee.De eerste keer had ik het hem als verrassingscadeautje gegeven, vlak voor we gingen zwemmen.Hij zei heel spontaan: “oh, dat is mooi, mag ik daarmee gaan zwemmen ?” En daarna ook: “Mag ik dit ook aandoen voor de zwemles ?” Ja, het mag van de juf. Ze was toen juist als redder aan het werk en ze kent dit zwemvestje. Ze sprak van een “maillot magic”. De tweede keer heeft Lode ruim 20 m op zijn rug gezwommen. Hij vond het heerlijk.

 

ps. Ik heb op voorhand overal 1 blokje uitgehaald. En dat is helemaal prima voor Lode.

Groetjes, Beja 

Bizidee

De onesie voor kinderen te leren zwemmen

In Duitse en Nederlandse zwemscholen wordt voor elk kind dat zwemles neemt, verplicht eigen zwemgerief aan te kopen. Dat één SwimHero aanpasbaar is aan de groei voor kinderen van 2 tot 6 jaar, is op zijn minst interessant. Voor 62 EUR kan je het vestje bestellen, een kleine investering in vergelijking met wat het opbrengt. Een zwemcultuur waardoor ouders hun kinderen spelenderwijs zwemklaar krijgen, zelfs vóór de leeftijd van 6 jaar. Er is zeker sprake van internationale ambitie! 

 

Katleen Dirken

Mama van Colette 

Voor de allereerste keer zit onze dochter van 1,5 niet te spelen in het kleine opblaaszwembadje, maar wel aan de rand van een echt zomers buitenzwembad. Op haar gemak vult ze haar gietertje met water en ze amuseert zich kostelijk. Tot ze net iets te ver voorover buigt en pardoes in het diepe water valt. Plots zie ik haar kopje onder gaan. Maar net als de paniek wil toeslaan komt de dochter alweer bovendrijven. De blokjes in de SwimHero hebben ervoor gezorgd dat onze kleine schat hooguit een seconde onder was (als het al zolang duurde).

Eigenlijk was er zelfs niets aan de hand, de dochter speelde na een dikke knuffel gewoon verder met haar gietertje. Je kan je kind niet constant in het oog houden en vaak is er niet meer nodig dan een fractie van een seconde om het leven om te draaien. Ik ben zo blij dat mijn dochter haar SwimHero aanhad en niet in een gewoon zwempakje aan het spelen was. Ik durf er niet aan te denken wat haar en vooral onze reactie dan geweest zou zijn …